Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Τότε ...πέσε Ελλάδα!....





Δεν είναι η δύναμη της εξουσίας τους, ούτε οι "προσωπικότητές" τους.. είναι η δύναμη του δικού μας πλούτου, τον οποίο σφετερίστηκαν και διαχειρίζονται, και στηρίζουν σ' αυτόν τη δύναμη της εξουσίας τους!..
Μοιράζουν τον πλούτο μας, κατα πρώτον στους εαυτούς τους, σε ένα κοινό βάπτισμα συνέργειας και συνενοχής! Κατόπιν, τα αποφάγια της απληστίας τους τα μοιράζουν απλόχερα, για να εξαγοράσουν την ασφάλειά τους και τη νομιμοποίηση της ανομίας τους, στους δικαστικούς, στους ακαδημαϊκούς, στην αστυνομία, στο στρατό, στα τάγματα ασφαλείας (Μ.Α.Τ.) και στα μεγαλοκανάλια/ μεγαλοδημοσιογράφους που τους προστατεύουν...

Τα ψίχουλα που πέφτουν απο το τραπέζι (..και καθόλου ευκαταφρόνητα!) τα σκορπούν στους "ημέτερους" των ...Μυστικών Κρατικοδίαιτων Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.) και κατόπιν, στις βάσεις των κομμάτων τους... Με αυτόν τον πλούτο εξαγοράζουν τους ιδιοτελείς και φθηνούς διαθέσιμους προς πώληση..
Επενδύουν τον πλούτο μας σε "προμήθειες" και σε "έργα" των γνωστών, μονίμων μεγαλοεργολάβων τους και αυξάνουν αυτοί σε καταθέσεις και σε.. εξοργιστική χλιδή!
Και τελικά.. αποδίδουν λόγο για την επιτυχία του οργανωμένου τους συστήματος πλουτισμού στους μεγαλοτραπεζίτες και μεγαλοβιομηχάνους - χορηγούς και αφεντικά τους ταυτόχρονα!
Αυτό είναι το κράτος τους!.. το κράτος τους που όρθωσαν προκλητικά μέσα στην ίδια μας την πατρίδα με την ανοχή και την ευπιστία μας! Ο απόρθητος πύργος τους!
Αυτοί οι λίγοι και εξαγορασμένοι προνομιούχοι γνώριζαν πάντα και έχτιζαν βίλες και αγόραζαν φιλέτα Ελληνικής γής επάνω στην δική μας άγνοια!..
Εμείς οι πολλοί, οι εραστές του φιλότιμου και της φιλοπατρίας, τώρα γνωρίζουμε... και αυτή η διαπίστωση τρέφει τον θυμό και την οργή μας!.. Η εξαπάτησή μας απο απατεώνες, καιροσκόπους και τυχοδιώκτες, υπόλογους του κοινού ποινικού δικαίου, μας γελάει κοροϊδευτικά και με θράσος μπροστά στα μάτια μας!
Κι αφού έτσι έχουν τα πράγματα,
...κι αφού μείναμε μόνοι και ανυπεράσπιστοι, 
...κι αφού αποδεχόμαστε την αδυναμία μας να αντισταθούμε και να κόψουμε αυτό τον "Γόρδιο Δεσμό" της διαπλοκής και της διαφθοράς εις βάρος μας με το ξίφος της συνειδητοποίησης, 
...με ένα καίριο και αποφασιστικό χτύπημα...
τότε... "πέσε Ελλάδα"!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: