Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η ημέρα της κρίσεως ...στην κρίση και στα χέρια μας!...





Αυτή είναι η εικόνα-πρότυπο που πρέπει να τυπώσει βαθειά μέσα στο υποσυνείδητό του και να την υλοποιήσει άμεσα ο κάθε Έλληνας. 
Πηγή: Ελληνικό Αρχείο
Αυτή η εικόνα πρέπει να είναι ο στόχος και να περικλείει κάθε μας σκέψη, να κυριαρχεί στις συζητήσεις μας και στα λόγια μας, πρώτα απ' όλα και πάνω απ'τα προβλήματα της καθημερινότητας. Γιατι, αν δεν υλοποιηθεί πρώτιστα και άμεσα αυτή η εικόνα,....
αν δεν τιμωρήσουμε παραδειγματικά και χωρίς έλεος, εμείς οι ίδιοι, αυτούς τους ελληνοπρόσωπους τυχοδιώκτες εμπόρους και μικροπωλητές που τολμούν προκλητικά να προσφέρουν την χώρα μας και τις ζωές μας αντιπαροχή, ως λάφυρα και ένδειξη αφοσίωσης και δουλοπρέπειας στα αφεντικά τους-έσωθεν και έξωθεν.. τότε.. ποτέ και τίποτα δεν θα διορθωθεί σε αυτόν τον τόπο... αντίθετα, ο τελικός αφανισμός μας θα αποτελέσει μαθηματικά και προσχεδιασμένα την τελική έκβαση, που θα δικαιώσει τελικά όλες τις προσπάθειές τους σύμφωνα με τα φιλόδοξα σχέδιά τους.
Λοιπόν, η μοιρολατρεία είναι για τους μοιρολάτρες.. και η Νίκη είναι για τους Νικητές. 

Κι αυτή η εικόνα ως πραγματικότητα, θα αποτελεί απο μόνη της την αποστομωτική απάντηση προς "κάθε κέντρο", που επιδίδεται με πάθος στην ειρωνία, στην απαξίωση και στον εξευτελισμό της πατρίδας μας. Και μόνο τότε, σε κάθε γωνιά της γης, θα λάβουν ξεκάθαρα την δυναμική μας απάντηση περί του ποιοί πραγματικά είμαστε οι Έλληνες!
Κανένας άλλος, υποβαλλόμενος εντέχνως .."προβληματισμός" για το "μετά" δεν πρέπει να μας αποσπά απο έναν τέτοιο μεγάλο, δίκαιο και θεάρεστο στόχο!.. Έναν στόχο, που δεν είναι πλέον απλά "ζήτημα ζωής και θανάτου".. είναι πολλά περισσότερα απο αυτό!..

Κάθε ένας Έλληνας απο εμάς, είναι σαφώς και αναμφισβήτητα απείρως καλύτερος και καταλληλότερος απ'αυτούς και άξιος να νοικοκυρέψει αυτή την Πατρίδα και πάλι! Το ξίφος του θάρρους, η ασπίδα της σύνεσης, η πανοπλία του δικαίου και η ομοψυχία - ανεξαρτήτως πεποιθήσεων - είναι τα αποτελεσματικά μας όπλα.. και η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: