Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Έχει και ο εξευτελισμός το... βραβείο του!!!





Αυτός είναι ο καθρέφτης των κάποτε ψηφοφόρων και των ακολούθων του.. Ο Άδωνις (Αδωνάϊ κατά την εβραϊκήν) της.. Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, και (εκτάκτως) αναδυόμενος λάτρης της ξενοδουλείας σε... Γότθους, Οστρογότθους, Βησιγότθους και λοιπούς βαρβάρους!.. και φυσικά...
...υπέρμαχος του Μνημονίου, ως ενάντιος του παλιού.... εαυτού του! Μέχρι χθές θα επέτρεπε να γίνει η Ελλάδα... "Συρία"(!!!) ως υπέρμαχος του.. Καρα-ΛΑ.ΟΣ. 
Και σήμερα, ξύπνησε ο καημένος με ένα.. ανιδιοτελές συναίσθημα να βαραίνει την καρδιά του.. ...τύψεις; μεταμέλεια; 
...Mήπως.. είδε όνειρο σημαδιακό, οτι είναι ο εκλεκτός χρισμένος σωτήρας της Ελλάδας, και υπερίσχυσε τελικά η επιθυμία του για αυτοθυσία για να μην επιτρέψει να γίνει η Ελλάδα... "Συρία", και γι' αυτό ενστερνίστηκε τις θέσεις και απόψεις "Some-are-ass" της Νου.Δου., επιλέγοντας να... αναβαθμιστεί σε.. ΝουΔούλος;;;
Αστειεύομαι, οφ κορς!
Απλά και προφανώς, ο καημένος ο μπουμπούκος, με την δεινότητα και την πείρα του καλού πωλητή, επιστράτευσε όλη του την αυτοπεποίθηση και έπεισε τον εαυτό του οτι δεν υπάρχει όριο στην αναβάθμιση και αναρρίχηση στα ψηλότερα σκαλιά του... εξευτελισμού! Κι αυτό ακριβώς έκανε: Αναβάθμιση των προσωπικών του φιλοδοξιών, τώρα που του δόθηκε η ευκαιρία να πουλήσει ό,τι μέχρι χθες του είχε χαριστεί..
Και ταυτόχρονα, επέτυχε να γίνει το πρότυπο του σημερινού Έλληνα(?) πολιτικού, με την πολιτική..."τραβεστί", και με την ιδεολογία που εκφράζει συλλογικά όλους τους ομοίους του, μέσα απο το ένα, κοινό και συλλογικό (νεο-ιδρυθέν) κόμμα: Ο.Φ.Α. (Όπου Φυσάει ο Άνεμος).
Και έτσι...
Με μιά κίνηση αποκαλύφθηκε.. κρυβόμενος!
Με μιά κίνηση σά(μα)ρωσε 3 βραβεία!
α) ΒΡΑΒΕΙΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ (επειδή κατάφερε να αναιρέσει, να "αδειάσει" και να ξεπεράσει σε γελοιότητα τον ίδιο του τον εαυτό!)
β) ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ (επειδή απαξίωσε και υποτίμησε όλους εκείνους τους ψηφοφόρους του, που απο.. συμπάθεια προς αυτόν τον μικροπωλητή-ντήλερ και τηλε-βιβλιοπώλη, του έκαναν δώρο ανέλπιστο την μεγάλη προσδοκία του, στέλνοντάς τον στη Βουλή των Ελλήνων!)
γ) ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ (αφού με την ερμαφρόδιτη, απροσδιόριστη και ευμετάβλητη ιδεολογία του, κατάφερε να εξαπατήσει το κόμμα του και τους συναδέλφους της συνομοταξίας του και να τους πείσει οτι είναι.. Ελληνόφρων, αφού πρώτα έπεισε τον εαυτό του!)
Εννοείται, κάθε ένα απο τα 3 βραβεία, προσφέρεται συνοδευόμενο κι απο ένα μπουμπούκι για τον.. μπουμπούκο μας! χα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: