Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

"Αντάρτικο πόλεων": Η αναβάθμιση της τρομοκρατίας τους;



Γράφει ο Ανδρέας Τσουκαλάς ©


Το "αντάρτικο πόλεων", στους καιρούς της κατοχής που διανύει η πατρίδα μας, αλλιώς το φανταζόμουν.. Ίσως το χαμηλό IQ μου δεν μπορεί να αποδεχθεί ως λογικό, το γεγονός οτι μια νέα τρομοκρατική οργάνωση έχει (σαφώς) προθέσεις να βάψει τα χέρια της με το αίμα εξαθλιωμένων Ελλήνων πολιτών, ακόμα κι αν δεν αποτελείται μόνο απο Έλληνες.. 

Και ξεπηδά αυθόρμητα η σκέψη, οτι εκείνοι που άνοιξαν τις κερκόπορτες στους κατακτητές, αυτοί που επιβάλλουν την εξουσία τους με βίαιη καταστολή και που οδεύουν στην τελική ευθεία εφαρμογής του εντεταλμένου έργου τους, αναβαθμίζουν τώρα την τρομοκρατία εναντίον του αδύναμου λαού μας στο πρακτικό επίπεδο.. μετά τα Μ.Α.Τ. και τους "κουκουλοφόρους", τώρα, χωρίς αναστολές, επιβάλλουν και το δικό τους "αντάρτικο πόλεων", με στόχο τους ανυποψίαστους και ανυπεράσπιστους πολίτες... γιατί είναι ξεκάθαρο.. αυτός είναι ο στόχος της νέας τρομοκρατίας, και όχι οι προδότες αχυράνθρωποι πολιτικοί, όπως θα ήταν εύλογο και λογικά αποδεχτό.. Είναι πραγματικά πολύ θρασσείς, επικίνδυνοι και σχιζοφρενείς αυτοί οι κουκουλοφόροι με τις γραβάτες, που κάθονται (ακόμα) στο σβέρκο μας..


Δυστυχώς, ακόμα σήμερα μας κυβερνούν τα μεγάλα λαμόγια, οι ελληνοπρόσωποι πολιτικοί και η αυλή τους, που θα έπρεπε να βρίσκονται ντροπιασμένοι και απαξιωμένοι πίσω απ'τα κάγκελα και μακριά απο την ανθρωπότητα.. κι αυτή είναι η πραγματικότητα που καλούμαστε να ανατρέψουμε. 
Θέλουν να κάνουν την Ελλάδα μιά ακόμα νέα "Γάζα" που ποτέ δεν θα καταφέρει να επουλώσει την πληγή της.. Επιδεινώνουν με κάθε τρόπο αυτή την πληγή ώσπου να γίνει γάγγραινα.. και κατόπιν, "αναπόφευκτα και δικαιολογημένα" να προχωρήσουν στον ποθούμενο (για αυτούς) ακρωτηριασμό!.. κι αυτό είναι ακόμα μιά πραγματικότητα..
Δεν είναι το ψευδο-χρέος, δεν υπάρχει!.. δεν απαιτούν χρήματα οι δήθεν.. δανειστές.
Την Ελλάδα των Ελλήνων.. τη δική μας Ελλάδα θέλουν.. απο πάντα!



2 σχόλια:

Maria Triselioti είπε...

τα είπες όλα....
για άλλη μια φορά!!!...
Πολύ ύποπτο το θέμα... μπάζει από παντού και το καταλαβαίνει οποιοσδήποτε λογικά σκεπτόμενος!!!! Εκτός αν όλοι θέλουν να πιστέψουμε ότι όποια οργάνωση αναπτυχθεί αυτή την περίοδο θα στοχοποιήσει απλούς ανθρώπους!!! Προς τί????.... Ποιος ο παραδειγματισμός για ποιον??? Απλά ερωτήματα θέτω κι εγώ!!!!!

Ανδρέας Τσουκαλάς είπε...

Πάντα είχε τη... γονιμότητα η εκάστοτε κυβέρνηση της μεταπολιτευτικής περιόδου να γεννά απ'τα σπλάχνα της τρομοκρατικές οργανώσεις που θα αναλάμβαναν τις δικές τους σκοτεινές "δουλειές" Μαρία. Αυτό έκαναν πάντα, έτσι διατηρήθηκαν στην εξουσία, "βγάζοντας απ'τη μέση" ό,τι τους εμπόδιζε.
Πόσο μάλλον τώρα που έβγαλαν όλοι τις μάσκες και εισέπραξαν το μίσος μιας ολόκληρης Ελληνικής -και όχι μόνο- κοινωνίας, ως αντίτιμο του δικού τους μίσους απέναντί της.. Η μόνη τους ελπίδα να διασωθούν πλέον, είναι η κάθε μορφής διάσπαρτη και ανεξέλεγκτη τρομοκρατία!
Δεν το κρύβουν πλέον οτι ο εχθρός τους είναι αυτός ο λαός.. το πρόβλημα είναι πως αυτός ο λαός δεν θέλει να το κατανοήσει σε τέτοιο βαθμό, κι ας έχει ορατές τις τάσεις προς γενική εξέγερση. Υπάρχουν όμως πολλοί, και κάποια δυνατά κινήματα που αντιστέκονται επικίνδυνα απέναντι στο προδοτικό και παράνομο καθεστώς τους.. Γι' αυτό.. θα δούμε εικόνες προσεχώς, που θα ξεπερνούν κάθε ταινία τρόμου.. Εκτός εαν... χμμμμμ! ;-)