Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Τιμωρία της κάλπης ή της ...αγχόνης;




Πόσο γελάω κάθε φορά που ακούω απο μερικούς, οτι η τιμωρία αυτών των εθνοπροδοτών, εκτελεστών της Ελλάδας και των Ελλήνων. των διεφθαρμένων απατεώνων και ληστών της συμμορίας αυτού του πολιτικού υπόκοσμου, θα είναι οτι απλά.. στις.. ερχόμενες εκλογές, όπου θα τους στείλουμε σπίτι τους με την αρνητική μας ψήφο!!!
Αυτό είναι η δικαιοσύνη και η τιμωρία τους λοιπόν για τα κατ'εξακολούθηση και εκ προθέσεως εγκλήματά τους;;; ....

Να πάνε σπίτι τους ελεύθεροι, να ξεκοκκαλίσουν τα κλοπιμαία και τα λάφυρα, να επενδύσουν τα βρώμικα λεφτά τους εις υγείαν του κορόϊδου Ελληνικού λαού, που για δεκαετίες στο μέλλον θα πληρώνει - ακόμα και τα αγέννητα - τα δικά τους ανοσιουργήματα;;;

Αυτή θα είναι αρκετή τιμωρία για αυτούς τους γερμανοτσολιάδες, που επέλεξαν να απολαμβάνουν την ευτυχία που έκλεψαν απο ετούτο τον λαό τόσο βίαια και με προκλητικό θράσσος;;; Αυτοί οι προσκυνημένοι που άνοιξαν τις κερκόπορτες και έγιναν οι υποτελείς διοικητές των Γερμανο-ναζί κατακτητών και αρχηγών τους στην Ελληνική αποικία;;

Όχι λοιπόν.. η τιμωρία τους πρέπει να είναι παραδειγματική στο μέγιστο βαθμό. Καθόλου έλεος για αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη!

Και οι ίδιοι γνωρίζουν καλά οτι φλερτάρουν με την θανατική ποινή που τους αξίζει, ως τίμημα δικαιοσύνης, για το έσχατο των εγκλημάτων, και μάλιστα σε καιρό πολέμου: την εσχάτη προδοσία και γενοκτονία του Ελληνικού λαού, πρώτα απ' όλα τα εγκλήματά τους!
Αυτό και τίποτα λιγότερο για αυτούς!

Καμμιά διαπραγμάτευση και επιείκια για τέτοιους προσκυνημένους εχθρούς αυτού του εξαθλιωμένου και χιλιοπροδομένου λαού!

Μόνο έτσι, μέσα απο το ικρίωμα, το τελευταίο βάθρο που θα υποχρεωθούν να ανέβουν για να αντικρύσουν τον τρόμο της αγχόνης αυτοί οι προδότες, θα μπορέσουμε να δώσουμε την αξιοπρεπή και κατάλληλη απάντηση, τόσο στους ίδιους και τις οικογένειές τους, όσο και-κυρίως- στους ίδιους τους γερμανοναζί κατακτητές, στα αφεντικά τους και στους αυλικούς τους- στην Ευρώπη και στον κόσμο!
Μόνο έτσι θα ανακτήσουμε, σε μιά στιγμή, το απαξιωμένο κύρος αυτής της πατρίδας, την χαμένη αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση που εξευτελίστηκαν διεθνώς, προκαλώντας στους λαούς της οικουμένης τον οίκτο και τον περίγελω ταυτόχρονα!



Μόνο όταν οι εικόνες της καταδίκης και της ατιμωτικής πολιτικής καθαίρεσης και εκτέλεσης των τυράννων κάνουν το γύρο του κόσμου, σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, μόνο τότε ο κάθε Έλληνας θα ξανακερδίσει τον σεβασμό, τον θαυμασμό, τη δικαίωση και την αποκατάσταση του ίδιου και της πατρίδας του.

Μόνο τότε οι Έλληνες θα γράψουν την νεότερη ιστορία, έτσι όπως κανείς δεν θα περίμενε, και θα διδάξει για μιά ακόμα φορά τα έθνη, που άφωνα θα στέκουν παρατηρητές της ίδιας της αμηχανίας τους, αναθεωρώντας κάθε μία σκέψη και φράση που χρησιμοποίησαν για να μας υποτιμήσουν και να αισθανθούν-έστω και για λίγο-ανώτεροι!
Μόνο τότε η Δικαιοσύνη θα επιστρέψει "εν τη βασιλεία της"!

Σε όλους αυτούς λοιπόν, τους "βαλτούς διακυρηχτές" αλλά και τους εύπιστους και αφελείς που τους αναπαράγουν και που τεχνηέντως διαδίδουν οτι η "δίκαιη τιμωρία" (δήθεν, αφού γνωρίζουν καλά τα χειρότερα που τους αναλογούν) είναι οι επόμενες... κάλπες(!), όπου δια της ψήφου θα τους στείλουμε.. σπίτια τους.. εγώ απαντώ, σταθερά και αδιαπραγμάτευτα:
  1. Παραδειγματική τιμωρία με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας εν καιρώ πολέμου, η οποία επισύρει την εσχάτη των ποινών στους εθνοπροδότες!
  2. Ανάκτηση του κύρους και της αξιοπρέπειας της Ελλάδας και των απανταχού Ελλήνων διεθνώς, με επίδειξη της πρακτικής εκπλήρωσης της λαϊκής ετυμηγορίας!
Αυτά τα δυό είναι ο πρώτιστος στόχος... και δεν θα πάρουμε τα μάτια μας απο τον στόχο αυτόν, ό,τι κι αν προσπαθούν απεγνωσμένα να μας υποβάλλουν τα τρεμάμενα χείλη και γόνατα των αυλικών τους! Γιατι..
Χωρίς Δικαιοσύνη, ποτέ Ειρήνη!

Επικαλούμαι το Συνταγματικό Δίκαιο της πατρίδας μου (άρθρο 120/4).



Δεν υπάρχουν σχόλια: