Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Οι δημοσκόποι και οι ...καιροσκόποι!





Αδέσμευτο , αυθαίρετο και ατίθασο, αλλά και αληθινά ελεύθερο, ορθώνεται το «εγώ» των Ελλήνων απέναντι στους εντολοδόχους Εθνοκτόνους που καταφρονούν καθημερινά την περηφάνεια του..
Με αξιοθαύμαστη προθυμία, αλλά και με την άγρια χαρά της ανακούφισης στο βλέμμα, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων απαντά στις γελοίες"δημοσκοπήσεις" που, απεγνωσμένα και με εμφανή την απελπισία τους, εξακολουθούν να προπαγανδίζουν οι μεγαλοκαναλάρχες της διαφθοράς και της σήψης...


Και οι (κατ)αναλώσιμοι συνεργοί των μεγαλοτραπεζιτών - τοκογλύφων, αυτοί οι ..εφήμεροι με τις ...εφημερίδες τους και οι ..περιοδικοί με τα ..περιοδικά τους, άλλοι απ' αυτούς κοράκια και άλλοι παπαγαλάκια της ληστρικής συμμορίας που λυμαίνεται τον τόπο ως κυρίαρχοι του παιχνιδιού και της εξουσίας, προσπαθούν εντέχνως να στρέψουν την οργή του λαού των Ελλήνων κατά των "εταίρων": της κάθε Μέρκελ, Σαρκοζί, Σόϊμπλε, Γιούνκερ. κλπ., αποδίδοντας σ'όλους αυτούς την ευθύνη για όλα τα δεινά αυτής της χώρας.. λες και θα μπορούσαν να συμβούν όλα αυτά χωρίς τη δική τους ιδιοτέλεια και "προθυμία" να συναινέσουν, να εγκρίνουν και να επαυξήσουν-δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο και μισελληνικό πάθος- με όλους αυτούς τους ξένους επίδοξους κατακτητές, που, στο κάτω-κάτω, είναι πατριώτες για τις πατρίδες τους και διεκδικούν τα αυτονόητα: Τα συμφέροντα των χωρών τους! Μακάρι να είχαμε κι εμείς τέτοιους πατριώτες ηγέτες στη δική μας πατρίδα, κι όχι εξαρτήματα και μαριονέττες αλλόφυλων κατακτητών!..

Αντίθετα.. η ατυχία της πατρίδας μας ήταν να διαθέτει ως ηγέτες σήμερα (ειδικά), αυτούς τους εκπαιδευμένους εκτελεστές και γενοκτόνους.. αυτούς που ανέλαβαν και έφεραν επιτυχώς σε πέρας "μια δουλειά που έπρεπε να γίνει"!..

Σχεδίασαν ένα διαφορετικό είδος δολοφονίας της Ελληνικής κοινωνίας, ένα είδος αναίμακτου, ηθικού  και οικονομικού φόνου, ενός φόνου διακριτικότερου και ευτελέστερου, που αφήνει του δολοφονημένου την σάρκα σχεδόν ανέπαφη, να περιφέρει την εξαθλίωση, την ατίμωση και την γύμνια της στους δρόμους και στις πλατείες...
Στους δρόμους και στις πλατείες λοιπόν, στους χώρους εργασίας (όσων έχουν εργασία ακόμη), στις σπιτικές συγκεντρώσεις, στα καφενεία και στις καφετέριες, στα ταβερνάκια... ακόμα και στα.. clubs και στα... μπουζούκια, σε κάθε γωνιά, οι Έλληνες πολίτες συζητούν, μοιράζονται απόψεις, προτείνουν τρόπους, σχεδιάζουν.. Θέτουν ερωτήματα, δίνουν απαντήσεις, οραματίζονται λύσεις..


Και όλα αυτά, σε μια κατάληξη ουσίας, καταγράφονται στη δική τους αληθινή και αναμφισβήτητη δημοσκόπηση που αποκαθιστά την μία και μοναδική αλήθεια των προθέσεων και αποφάσεων της Ελληνικής κοινωνίας, απαξιώνοντας ως κατάπτυστα τα παραμυθένια κατασκευάσματα των γνωστών και γελοίων επαγγελματιών - εντολοδόχων... "δημοσκόπων"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: