Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Πλησιάζει ο καιρός...
Πλησιάζει ο καιρός που πλέον δεν θα μπορούμε να πουλήσουμε και να πουληθούμε, αλλά να χαρίσουμε και να χαριστούμε.. και η ιδιοτέλεια δεν θα βρίσκει πολιτικούς και πολιτειακούς εμπόρους για να εξαγοραστεί.. τότε, ο ατομισμός θα ντροπιαστεί και το "εγώ" θα ταπεινωθεί.. η αλληλεγύη και η υπέρβαση θα αποτελούν προϋπόθεση επιβίωσης και οι ασύλληπτες συνθήκες θα μας διδάξουν απ'την αρχή όλα όσα απαξιώσαμε, ξεχάσαμε ή θυσιάσαμε σε βωμούς ψεύτικων θεών που προσκυνούσαμε, σε μια συνδιαλλαγή με φτηνά και πρόσκαιρα ανταλλάγματα, σε αντίκρυσμα πολύτιμων, διαχρονικών και ανεκτίμητων αξιών...


Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τη σημαντική ανακοίνωση-κείμενο που εξέδωσαν οι στρατιωτικοί απευθυνόμενοι προς τους πολίτες. Αξίζει τον κόπο και το χρόνο μας. Για ένα μήνυμα που αποπνέει ελπίδα και δύναμη που τόσο τα έχουμε ανάγκη στις μέρες μας. Για ό,τι καλό προκύψει στον τόπο μας ίσως να είναι η μόνη πηγή εγγύησης με τη σφραγίδα των ενόπλων μας δυνάμεων.

“Αγαπητέ Έλληνα και Αγαπητή Ελληνίδα.
Τα εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας κλίνουν ευλαβικά το γόνυ στις Πολεμικές Σημαίες και τους Ηρωικούς Νεκρούς πολεμικής και ειρηνικής περιόδου.
Θεωρούμε ότι οι Κυβερνήσεις των Μνημονίων οδηγούν τη Χώρα στη διάλυση και την Εθνική καταστροφή. Πιστοί στις εντολές της τρόικας φτωχοποιούν και εξαθλιώνουν τους Έλληνες, και προετοιμάζουν το δρόμο για την άνευ όρων παράδοση της Ελλάδας στις ληστρικές ορέξεις του κάθε ξένου και ντόπιου κοτζαμπάση.
Η Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια στοχοποιούνται και τα στελέχη των ΕΔ & ΣΑ περιφρονούνται οδηγούμενα μεθοδευμένα στην πλήρη οικονομική και ηθική εξαθλίωση.
Το Σύνταγμα καθημερινά καταλύεται και η Δημοκρατία συστηματικά περιφρονείται με την ψήφιση, καθ’ υπαγόρευση της τρόικας και των εδώ εκπροσώπων της, πληθώρας αντισυνταγματικών νόμων από τη βουλή.

Το πολιτικό σύστημα και οι βολεμένοι εκπρόσωποί του ζητούν συνεχώς από τους Έλληνες περισσότερες θυσίες ενώ οι ίδιοι ζουν πολυτελώς χωρίς να εννοούν να μειώσουν κανένα από τα προνόμιά τους.
Για την ανατροπή όλων αυτών
Διαμαρτυρόμαστε έντονα και σε καλούμε να ενώσεις τη φωνή σου με τη φωνή των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων & των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ως εδώ η Εθνική ταπείνωση και η διάλυση της Χώρας.
Λέμε ΟΧΙ στην οικονομική εξαθλίωση και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τη δίκαιη και χωρίς διακρίσεις, έναντι των υπολοίπων Ελλήνων, αντιμετώπιση των στελεχών των ΕΔ & ΣΑ.
Ζητάμε να εφαρμόζεται το Σύνταγμα και να επανέλθει η Δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε.
Οι θυσίες να ξεκινήσουν ΕΔΩ και ΤΩΡΑ από πάνω προς τα κάτω και οι πολιτικοί να δώσουν πρώτοι το παράδειγμα.
Εμείς Υποσχόμαστε:
«Την Πατρίδα ουκ ελλάσσω παραδώσω» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: