Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Κ.Ε.Ε.Δ : Πρόσκληση στην πλατεία Κλαυθμώνως, 9 Μαρτίου 2013



Γράφει ο Ανδρέας Τσουκαλάς ©

Τα παλικάρια μας της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων.. 
Οι ηρωικοί καταδρομείς μας, που και μόνον η διακριτική και (φαινομενικά) σιωπηλή παρουσία τους αποτελεί απειλή (πόσο μάλλον όταν χρειαστεί να δράσουν!) γιά κάθε εχθρό, εσωτερικό και εξωτερικό.. 
Είναι τα δικά μας παλικάρια, βγαλμένα απο τα σπλάχνα Ελληνίδων μανάδων.. και κάθε στιγμή πανέτοιμοι για κάθε υπέρβαση απέναντι σε κάθε πρόκληση.. με μόνη την Ελληνική Σημαία, την πατρίδα και τον λαό μας ως κίνητρο, θα δώσουν την απάντηση στα εγχώρια πολιτικά αποβράσματα, που θεωρούν οτι έχουν τις Ένοπλες Δυνάμεις μας στο.. τσεπάκι τους, επειδή και μόνον, μπορούν να ελέγχουν την κομματική τους ηγεσία που επέβαλλαν με τις γνωστές μεθόδους και τα προσχήματα, που δεν πείθουν παρα μόνο όσους τρέφουν... ψευδαισθήσεις!... 
Καιρός να στείλουν προς κάθε κατεύθυνση, και ως εκφραστές του θελήματος του λαού μας, πως , μπορεί όλα να έχουν την τιμή τους, αλλά... δεν είναι όλα διαθέσιμα προς πώληση!.. 

Ειδικά η ελευθερία και ο πατριωτισμός της αληθινής Ελληνικής ψυχής!.. Και αυτό θα σταλεί απο το τελευταίο οχυρό.. απο τις ψυχές των Ενόπλων μας Δυνάμεων, των Μονίμων και των Εφέδρων μας!


Αύριο Σάββατο, 09 Μαρτίου και ώρα 15:30, ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της Κ.Ε.Ε.Δ. στην συγκέντρωση και πορεία με τις Ένοπλες Δυνάμεις (Μονίμων και Εφέδρων μας).
Καιρός να σταλεί το ηχηρό μήνυμα, για μιά ακόμα, ύστατη φορά, προς κάθε κατεύθυνση, απο τους μόνους ανιδιοτελείς εκφραστές του θελήματος του λαού μας που έχουν απομείνει.. Και να μάθουν οι επίδοξοι πωλητές της πατρίδας μας, πως, μπορεί όλα να έχουν την τιμή τους, αλλά... δεν είναι όλα διαθέσιμα προς πώληση!..
Ειδικά η ελευθερία και ο πατριωτισμός της αληθινής Ελληνικής ψυχής δεν διατίθενται προς πώληση!.. Και αυτό θα σταλεί απο το τελευταίο οχυρό.. με την ακατανίκητη δύναμη ψυχής των Ενόπλων μας Δυνάμεων, των Μονίμων και των Εφέδρων μας!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: