Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Η Κύπρος σε κρίση: Οι εχθροί, οι "φίλοι" και.. η Ελλάδα!



Γράφει ο Ανδρέας Τσουκαλάς ©


Απ'αρχής κόσμου ο Ελληνισμός, είχε τα πρωτεία στο να έλκει... εχθρούς, χωρίς να το προκαλεί, απλά με το να υπάρχει και να μεγαλουργεί, διδάσκοντας τα έθνη της Γης.. Ο Ελληνισμός της Κύπρου μας σήμερα δοκιμάζεται σκληρά,ακόμα μια φορά, από τέτοιους, αιώνιους εχθρούς! Η Ευρώπη της Γερμανίας, φανερά, καθώς και άλλοι, οι κρυφοί εχθροί, τρίβουν τα χέρια τους.. εύχονται και προσδοκούν την κατάρρευση του ηθικού και της γενναιότητας των αδελφών μας Κυπρίων, με ιδιαίτερα εχθρικό μένος, στοχεύοντας να πάρουν θεαματική ρεβάνς για την περιφρόνηση και την ντροπή που εισέπραξαν απρόσμενα από την σφεντόνα του μικρού Δαυίδ!.. 

Το ίδιο, ίσως, ισχύει και για τους ελληνόφωνες αλλόφυλους υποτελείς του επιτελείου των Γερμανών κατακτητών στην πατρίδα μας!.. 
Ίσως τις επόμενες ώρες ή μέρες, η Κύπρος μας να "πέσει" κάτω από το τεράστιο βάρος του αδίστακτου και αιμοδιψούς γερμανικού θηρίου, απέναντι στο οποίο παλεύει άνισα, ολομόναχη (όπως πάντα) και εγκαταλειμμένη από τους Εφιάλτες της μητέρας Ελλάδας-αλλά και των "φίλων" της.. όμως, εγώ αυτό έχω να πω στα αδέλφια μας τους Έλληνες Κύπριους: 
Το να πέσεις επειδή επέλεξες να σταθείς όρθιος, δεν είναι ήττα, ούτε αποτυχία... είναι πράξη αντρίκια και μαγκιά!.. και αυτό δεν αλλάζει!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: