Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Κύπρος και Ελλάδα - Τα πιθανά μέλλοντα σε ένα μονόδρομο




Η ανομία της Γερμανικής Ευρώπης έχει όλη την υλική δύναμη. Κανείς πλέον δεν υπερασπίζεται τη νομιμότητα. Ο άνομος έχει όλη την υλική δύναμη στα χέρια του. Ο άνομος δεν κρύβεται πια. Κάνει φανερά αυτό που θέλει, εκβιάζει, απειλεί, τρομοκρατεί, γιατί έχει τη δύναμη να το κάνει και το κάνει απροκάλυπτα! 

Καμμιά πολιτισμένη νομοθεσία στον κόσμο δεν νομιμοποιεί την αποπληρωμή των χρεών, ακόμα και των νομίμων χρεών, με τη ζωή του δανειζόμενου, όπως γίνεται σήμερα με τις απαιτήσεις των τοκογλύφων εις βάρος του Ελληνικού και του Κυπριακού λαού και μάλιστα με ιδιαίτερο μένος, μίσος και τιμωρητική πρόθεση, ειδικά και πρωτίστως κατά του Ελληνισμού! Οι "δανειστές" τοκογλύφοι και επίδοξοι αποικιοκράτες της Ευρώπης, φέρονται σαν να έχουν δικαίωμα ζωής και θανάτου στην Ελλάδα και στην Κύπρο, που μπήκαν κάτω από την εξουσία των κατακτητών - αποικιοκρατών, βάσει δόλιου καλοστημένου σχεδίου, τρομοκρατίας και βίας (οικονομικής -και όχι μόνο). 

Είναι επιτακτική ανάγκη για όσους θέλουν να κατανοήσουν σε βάθος τί συμβαίνει, να γίνει κοινή συνείδηση ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, όσο και η υποχρεωτική επιλογή του να καλείται να υπερασπιστεί πλέον ο Ελληνισμός την αξία της ίδιας της ζωής του τουλάχιστον, αν όχι της αξιοπρέπειας και της ιστορίας του!

Ελλάδα και Κύπρος, (και εννοώ τους λαούς και όχι τους πολιτικούς και πολιτειακούς αξιωματούχους -συμπεριλαμβανομένων των υψηλόβαθμων αντιπροσώπων της επίσημης εκκλησίας), είχαν στη διάθεσή τους περισσότερα "πιθανά μέλλοντα" να ανοίγονται εμπρός τους, σε αντίθεση με τους εντεταλμένους ηγέτες τους, οι οποίοι επέλεξαν ως.. "μονόδρομο" την επιλογή του... να μην επιλέξουν το αυτονόητο και κοινώς αποδεκτό: αφ'ενός την αξιοπρέπεια του λαού τους, και αφ'ετέρου, την ελευθερία και εθνική κυριαρχία της χώρας τους, παραδίδοντάς λαό και εδάφη σε λυσσασμένα σαρκοβόρα -αρπακτικά!

Ο Ελληνισμός, στο πέρασμα του καιρού, ανακαλύπτει πλέον όλα εκείνα τα πιθανά μέλλοντα που δεν διερευνήθηκαν και χάθηκαν στο βωμό των "συνοπτικών και άμεσα επιτακτικών διαδικασιών", και συνειδητοποιεί, έστω και αργά, πως όλα αυτά τα πιθανά μέλλοντα που οι ανεπαρκείς (λίαν επιεικώς) ηγετίσκοι του, τα συμπύκνωσαν σε μία και μόνο "αναγκαστική λύση... σωτηρίας".. 

Οι συνθήκες πλέον που διαμορφώνονται απο την εξέλιξη των γεγονότων, οδηγούν στην αποσυμπύκνωση, μέσα απο την οποία, με θεαματική πίεση, θα εκσφενδονιστούν και θα γίνουν ολοφάνερα όλα αυτά τα πιθανά μέλλοντα, μέσα απο μία αναπόφευκτη έκρηξη οργής και αμετάκλητη αποφασιστικότητα, με κάθε τίμημα!.. 
Και η ώρα έχει έλθει ήδη!.. 
Οι ενδείξεις πολλές.. η απόδειξη μένει για λίγο ακόμα σε εκκρεμμότητα υλοποίησης!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: