Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Παράγγελμα της Χ.Α. προς ασεβείς: Εγέρθητι




E.. εντάξει βρε παιδιά.. ένα "εγέρθητι" είπε ο άνθρωπος, κι εκείνοι οι γνωστοί δημοσιοκάφροι είδαν τον ουρανό..
...ταψί και τ' άστρα.. μπακαλιάρο! Δεν έβγαλαν δα και τα τσεκούρια οι Χρυσαυγίτες!.... Απλά, να τους ισιώσουν ήθελαν, γιατι οι δημοσιοκάφροι, ως γνωστόν, δεν έχουν μάθει να εγείρονται.. μόνο να προσκυνούν !.. κι απ' το πολύ προσκύνημα έχουν πάθει.. κύρτωση! 
Λοιπόν.. ας δούμε το χιούμορ με... σοβαρότητα! χα! ;-)


Αναμφισβήτητα, εκείνο το.."εγέρθητι" μεγάλη ζημιά έκανε σε παπαγάλους, σε κοράκια και σε κάθε λογής.. όρνεα! Σαν γερή γροθιά στο διάφραγμα, τους έκοψε την ανάσα.. τους ταπείνωσε και τους γελοιοποίησε!.. 
Τώρα, τα φερέφωνα του παρακράτους, μικρά και μεγάλα, κάθε είδους, έχουν βαλθεί με λύσσα, με πρωτόγνωρη εκδικητική μανία και μοχθηρία να τους διασύρουν στον κόσμο με την προσφιλή τους μέθοδο του... "κατινισμού".. και γελοιοποιούνται οι ίδιοι, χειρότερα απο εκείνους που.. γελοιοποιούν!. 
Τελικά... όλα χρειάζονται, στην ώρα τους και κάτω από.. εξαιρετικές συνθήκες, για να συνετίζονται και να φοβούνται όσοι νομίζουν οτι είναι ανεξέλεγκτοι και στο απυρόβλητο!.. αρκεί να γίνεται με.. μέτρο - οφ κορς! (.. και όχι, δεν είμαι.. Χρυσαυγίτης παιδιά.. αλήθεια σας το λέω!) χα! ;-)


"ΕΓΕΡΘΗΤΙ!"
...κάνει καλό στην ...κύρτωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: