Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Οι ανελέητοι αριθμοί των εκλογών



Είναι διασκεδαστικό να βλέπεις αυτά τα πολιτικά παράσιτα να περιφέρονται σαν θλιβερά φαντάσματα του εαυτού τους... αυτά ...
τα τοξικά απόβλητα της πολιτικής, στιβαγμένα μέσα στα γυάλινα τείχη που όρθωσαν απέναντι στην κοινωνία που (κάποτε) τους ανέδειξε για να μπορούν ανενόχλητοι να διαπράττουν καθημερινά εγκλήματα εναντίον ενός λαού, με τον οποίο, εδώ και πολύ καιρό, ουδεμία σχέση είχαν! 
Αυτή η κοινωνία που ταπείνωσαν τους ταπείνωσε.. 
Την αγνόησαν και τους αγνόησε.. 
Την κατέστειλαν με βία, με γκλόπς και ασφυξιογόνα, και εκείνη τους πέταξε τις κάλπες στη μούρη και τους υποχρέωσε να εισπνεύσουν την πολιτική ασφυξία!.
Και οι αυτόχειρες νεκροί, δημιουργήματα της αναλγησίας αυτών των ανθρωποειδών - αχυρατόμων, εκδικήθηκαν μέσα απο τη σιωπή και την γαλήνη τους, εμπνέοντας - και καθοδηγώντας, ίσως - τις συνειδήσεις των ψηφοφόρων, ξυπνώντας τους μνήμες και δίψα για ηθική δικαιοσύνη απέναντι στους ηθικούς αυτουργούς αυτών των εγκλημάτων.. 
Σήμερα, οι "αρχιτέκτονες" του διεφθαρμένου παρακράτους, οι νονοί του πολιτικού υποκόσμου που καταλήστεψαν τη δημόσια περιουσία και την προσέφεραν λάφυρο στην ιδιοτέλειά τους και στους αυλικούς τους, λογαριάζουν το μέγεθος της φθοράς και της αποσύνθεσης που έχουν υποστεί, καταμετρώντας ψήφους, σε αθροίσματα του εξευτελισμού και της ντροπής τους.. Αριθμοί ανελέητοι, που μετρούν την συρρίκνωση και την απαξίωσή τους απο την κοινωνία: ο πολιτικός τους θάνατος!..
Κι ακόμα αμετανόητοι, δηλώνουν πως "έκαναν ό,τι μπορούσαν"... γιατι δεν ήταν ικανοί να κάνουν εκείνο που δεν μπορούσαν: να υπερβούν τους άθλιους εαυτούς τους, γιά μιά, έστω, φορά στη ζωή τους!.. Δηλώνουν οτι "δεν τους ελέγχει η συνείδησή τους"... γιατι η συνείδηση ελέγχει μόνο όταν και αν υπάρχει, και όχι όταν απουσιάζει παντελώς!.

Αμείλικτοι λοιπόν οι αριθμοί της συρρίκνωσής τους.. και τώρα, μέσα στην αμηχανία και τον απόλυτο πανικό τους αναρωτιούνται για τις δυσάρεστες "εκπλήξεις" και τις ανατρεπτικές εξελίξεις που έρχονται για αυτούς, ως "κεραυνοί εν αιθρία"... και... απορούν! 
Λοιπόν, καιρός να μαζέψουν τις απορίες τους και να τις καταθέσουν στα ταμεία... απορίας, να παίρνουν και επίδομα... απόρων!..θα το χρειαστούν, γιατι πολλοί πρώην υπουργοί και βουλευτές, απο σήμερα θα συγκαταλλέγονται ήδη μεταξύ των... ανέργων του ΟΑΕΔ, εδώ, στον δικό μας κόσμο, μιας ο δικός τους, ο γυάλινος, θρυμματίστηκε τόσο άδοξα!..

Δεν υπάρχουν σχόλια: