Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κάλπες για ...κάλπικους





Μέρες που είναι, ας φέρουμε ξανά την εικόνα στο νου μας.. κι ας την αφιερώσουμε σαν απάντηση, στην επίδειξη ισχύος που επιχειρούν σήμερα, προκλητικά και περιγελώντας μας, στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα στο Σύνταγμα!...
Γνήσιοι τζάμπα μάγκες εκ του ασφαλούς, προστατευμένοι απο τους παραστρατιωτικούς μισθοφόρους, στους οποίους οφείλουν σαφώς, το ότι μέχρι σήμερα παραμένουν ζωντανοί για να επαίρονται με αναίδεια, αυτοί οι θρασύδειλοι κομματάρχες-υπαλληλίσκοι των τραπεζιτών, των εργολάβων -καναλαρχών και των Ευρωπαίων αξιωματούχων αφεντικών τους...

Μόνο όταν οι εικόνες της καταδίκης και της ατιμωτικής πολιτικής καθαίρεσης και εκτέλεσης των τυράννων κάνουν το γύρο του κόσμου, σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, μόνο τότε ο κάθε Έλληνας θα ξανακερδίσει τον σεβασμό, τον θαυμασμό, τη δικαίωση και την αποκατάσταση του εαυτού του, της οικογένειάς του και της πατρίδας του!... 
Χωρίς Δικαιοσύνη, ποτέ Ειρήνη!


Ζητάνε την ψήφο της κοινωνίας που εξαθλίωσαν με πρόθεση, με σχέδιο, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση.. Είναι δυό συμμορίες της ίδιας οργάνωσης, με τα.. 'ξέφτια' και τα 'ρετάλια' τους.. 
Είναι χρεωκοπημένοι, γι' αυτό ζητούν απο εμάς να καταθέσουμε τα χρήματά μας, τις περιουσίες και τις ζωές μας στα ταμεία της διαφθοράς τους... 
Είναι τρομοκρατημένοι και γι'αυτό μας τρομοκρατούν.. 
Φοβούνται για τις ζωές τους, γι αυτό εξαθλιώνουν τις δικές μας ζωές.. Φοβούνται το φώς, γι' αυτό μας μεταδίδουν τον σκοταδισμό τους.. 
Είναι τιποτένιοι, γι' αυτό προσπαθούν να μας παραπλανούν με τιποτολογίες.. 
Είναι κλέφτες, απατεώνες, προδότες και δοσίλογοι για κακουργήματα κατα της Ελλάδας και της Ελληνικής κοινωνίας, γι' αυτό έχουν ήδη σχεδιάσει την λαθραία διαφυγή τους απο τη χώρα μας, αφήνοντας πίσω τους ερείπια.. 
Είναι αρρωστημένοι (αν)εγκέφαλοι, μολυσμένα μυαλά που διασπείρουν τη μόλυνση σε όσους περισσότερους απο εμάς μπορούν.. 
Είναι υπερόπτες και αναιδείς θρασύδειλοι, γι' αυτό θέλουν να νοιώθουν ηγετίσκοι, ενώ ξέρουν οτι είναι αχυράτομα, δουλοπρεπείς υπαλληλίσκοι αλλόφυλων αφεντικών, εντός και εκτός Ελλάδας: Των τραπεζιτών, των καναλαρχών, των μεγαλοεργολάβων, των μεγαλοεκδοτών και των μεγαλοδημοσιοκάφρων τους, και των Ευρωπαίων αξιωματούχων και λογιστών της βόρειας Ελίτ της Ευρώπης.. 
Είναι ικανοί για το κακό και το χειρότερο... αλλά στο χειρότερο γίνονται πολύ πιο κακοί.. και άκρως επικίνδυνοι... Και είναι ακόμα εδώ, όρθια κουφάρια που τολμούν να μας απαξιώνουν και να μας περιγελούν κάνοντας επίδειξη δύναμης, αλλά και αναίδειας επίσης!.. Κι αυτό.. χάρη στο παρακράτος τους και στους παραστρατιωτικούς μισθοφόρους τους.. 
Αλλά το ξέρουν καλά.. 
Κάτι δεν μέτρησαν σωστά.. 
Kάπου έκαναν το μεγάλο λάθος.. και σ' αυτές τις εκλογές, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ακόμα κι αν κατορθώσουν να επιβάλλουν τους άθλιους εαυτούς τους με κάθε τρόπο και με όποιο τίμημα ...δεν θα κατορθώσουν όμως να αποφύγουν το αναπόφευκτο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: