Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Η αλήθεια πίσω από τα φαινόμενα των εκλογών...




Απο την επίσημη αναγγελία των εκλογών μέχρι και σήμερα, πολλοί μιλούν για την "αντίστροφη μέτρηση", προσδοκώντας στην αλλαγή του αρρωστημένου σκηνικού, και την τελική αποσύνθεση αυτού του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.. 

Εγώ πιστεύω οτι η αντίστροφη μέτρηση για τα όσα 'πρέπει' να γίνουν και που θα οδηγήσουν στην τελική απελευθέρωση της πατρίδας μας, αρχίζει με το κλείσιμο της κάλπης και μετά τον τελευταίο ψηφοφόρο.. 

Γιατι πονάει για μιά στιγμή η σφαίρα που καρφώνεται στο σώμα.. αλλά...
λίγο μετά μουδιάζει η πληγή, ο πόνος απαλύνεται και το σώμα αδρανεί... Πονάει όμως πολύ περισσότερο τη στιγμή που η σφαίρα πρέπει να βγεί απ' την πληγή, ως ξένο σώμα.. και πονάει για καιρό καθώς η πληγή θα επουλώνεται σταδιακά, μέχρι να θεραπευθεί τελικά... 

Αυτή η σφαίρα απο το σώμα της Ελλάδας δεν θα βγεί εύκολα.. Η σκουριά της έχει μολύνει το αίμα, επειδή έμεινε στο σώμα πολύ καιρό.. κι αυτό κάνει την πληγή πιό επώδυνη.. και η εγχείρηση έχει υψηλά ποσοστά επικινδυνότητας.. 
Όμως, ο οργανισμός της επιστρατεύει όλα εκείνα τα αντισώματα και τους αμυντικούς μηχανισμούς της αυτόματα, υπακούοντας στο ένστικτο της επαναφοράς στη ζωή.. Και θεραπεύεται τελικά.. και συνεχίζει να ζεί με την ανάμνηση της πληγής.. 


Σε όσα πρόκειται να δούν τα μάτια μας λοιπόν, μετά τα αποτελέματα των εκλογών, απο απόψε τη νύχτα και τις ερχόμενες ημέρες, ας μείνουμε ψύχραιμοι.. κι ας έχουμε την πεποίθηση οτι η αντίστροφη μέτρηση θα έχει μόλις αρχίσει: τα καλύτερα, ακόμα κι αν περάσουν μέσα απο τα... χειρότερα, τελικά θα επικρατήσουν.. ό,τι κι αν δούμε, ό,τι κι αν γίνει..

Δεν υπάρχουν σχόλια: