Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

"Η Μεγάλη των Ανίκανων Ληστοσυμμορία"





Η Μεγάλη των Ανίκανων
Ληστοσυμμορία
Ένας σωρός φορολογικά μέτρα, με.. αξιέπαινη ευρηματικότητα, τέθηκαν ως τώρα.. Έχει απομείνει η υποχρεωτική επιβολή  εισητηρίου, για τις καθημερινές παραστάσεις τους στο θέατρο της παράνοιας, στην πλατεία Συντάγματος, όπου θα παίζεται η φαρσοκωμωδία "Η Μεγάλη των Ανίκανων Ληστοσυμμορία".. Εισητήρια δεν θα τυπωθούν λόγω δυσχέρειας του τυπογραφείου και έλλειψης προσωπικού και χαρτιού, αλλά θα προπληρώνονται μέσω ετσιθελικής παρακράτησης 500€ ανά άτομο, μέσω μισθοδοσίας, με κάρτα μηνιαίας διάρκειας, που θα ανανεώνεται υποχρεωτικά και εμπρόθεσμα! 


Σκηνή από την παράσταση.
Για κάθε υπόνοια περί δόλου και απάτης, ο "Θίασος των Διεφθαρμένων" αποποιείται κάθε ενδεχόμενης ευθύνης, ενώ δηλώνει οτι τα σημαντικά έσοδα απο τα υποχρεωτικά εισητήρια θα θεωρηθούν ως ευγενής προσφορά εκ μέρους του φιλοθεάμονος κοινού και θα εκληφθεί ως χορηγία για κάθε νέο κύκλο παραστάσεων του "Θιάσου των Διεφθαρμένων", καθώς και για έξοδα αμοιβών προς τα μέσα προώθησης και διαφήμισης, τα γνωστά ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξόντωσης-κοινώς "παπαγαλάκια"), αλλά και για bonus αποδοτικότητας του καθ΄όλα αφοσιωμένου προσωπικού ασφαλείας ΜΑΤ (Μισθοφόροι  Άνανδροι Τραμπούκοι), και επίσης, (τα σημαντικά έσοδα) θα επενδυθούν σε αδρές αμοιβές μονίμων συνδιαπλεκομένων με τον Θίασο, των μεγαλοτραπεζιτών, των λίγων φανατικών χειροκροτητών με το αζημίωτο, και τέλος προς τους Εδικούς Εισπράκτορες (Ε.Ε.) για τους οποίους ο "Θίασος των Διεφθαρμένων" αισθάνεται  ιδιαίτερη υπερηφάνεια για την επιτυχημένη μεταξύ τους συνεργασία και λεηλασία!

Σκηνή από την παράσταση.
Tέλος, ο "Θίασος των Διεφθαρμένων" αισθάνεται (αυθόρμητα και διεφθαρμένα) την μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσει το φιλοθέαμον κοινό για την ευλάβεια με την οποία τα τελευταία δύο χρόνια -ειδικά- παρακολουθεί και συμμετέχει στο έργο "Η Μεγάλη των Ανίκανων Ληστοσυμμορία", με πάθος και ένταση, που κρίνεται ιδιαιτέρως αξιοπρόσεκτη και συγκινητική!

Ο Θίασος υπόσχεται νέες δραματικές εμπειρίες και κάθε μορφή επιδείνωσης της λεηλασίας με αιφνίδιες εξάρσεις πλιάτσικου σε ανύποπτες στιγμές και σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος του κοινού, με απρόσμενες και ανατρεπτικές βιωματικές καταστάσεις που έρχονται αμέσως προσεχώς... Και ανεπιφύλακτα δεσμεύεται με μιά ακόμα υπόσχεση:
O πρώτος στόχος επετεύχθη:
Ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια"!.. επόμενος στόχος: Ένας ζωντανός σε κάθε οικογένεια! (τουλάχιστον!.. γιατι ενδέχεται να υπάρξει αιφνίδια αναπροσαρμογή σε "ένας ζωντανός ανα.. τρείς οικογένειες"!)

Η παράσταση-φαρσοκωμωδία "Η Μεγάλη των Ανίκανων Ληστοσυμμορία" που θα αφήσει εποχή και ο "Θίασος των Διεφθαρμένων" συνεχίζει ακάθεκτα την επιτυχημένη πορεία του σε όλα τα "θέατρα" της Ελλάδας, με την εγγύηση και τη σφραγίδα σκηνοθεσίας της Γερμανικής Εταιρίας Γ.Ε.ΕΘ.Ε (Γερμανική Εταιρία Εθνικής Εξαθλίωσης).

Αποκλειστική σκηνή από την παράσταση του αιώνα!
Στα πλαίσια του μεγάλου οράματος μιας ενδεχόμενης διεθνούς καρριέρας του Θιάσου, τα χειρότερα των χειρίστων ακολουθούν!
Καλή τους.. επιτυχία!!! 

Ανδρέας Τσουκαλάς ©

Από τα επερχόμενα!...

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ.

Σημείωση: Πηγή Φωτογραφιών http://antistachef.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: