Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Το πολιτικό προσωπικό αυτής της χώρας (Ι)




Γράφει ο Ανδρέας Τσουκαλάς ©

Το σημερινό Πολιτικό Προσωπικό αυτής της χώρας έχει πλέον αποδειχθεί και στην πράξη, εκ του αποτελέσματος, εντελώς ακατάλληλο για τίς συγκυρίες πού διερχόμαστε.. Ένα Πολιτικό Προσωπικό που υπερεκτιμήθηκε ως ηγέτες και έγιναν δουλοπρεπείς για διεθνή καριέρα. Δεν είναι ηγέτες αλλά υπεραξιώθηκαν από το λαό. Είναι κυρίαρχοι της εξουσίας που την στηρίζουν στη βία και αντλούν τη νομιμότητα από τη βία. 
Αποτελείται απο χρεοκοπημένους εγκέφαλους, που φορούν Γερμανικές μπότες κατοχής.. ποδοπατούν καθημερινά και χωρίς προσχήματα πλέον τα Άγια χώματα του Ιερού Τόπου μας, ελεύθεροι, ανεξέλεγκτοι και με προκλητική επίδειξη της εξαγορασμένης τους δύναμης με πρόδηλο τον ειρωνικό στόμφο και το γνωστό συνομωτικό ύφος αλαζονίας και πλήρους απαξίωσης αυτού του λαού... 
Πατούν τα χώματά μας και τις ζωές μας... τις αξίες, τους θεσμούς και την περηφάνεια μας! Χρεοκοπημένοι και στη συνείδηση, χρησιμοποιούν τρομοκρατική βία για να μπορούν να επιβάλλουν τα σκοτεινά σχέδιά τους, που δεν είναι άλλα απο την εξαθλίωση του Ελληνισμού, την διάλυση του κοινωνικού ιστού, της Ελληνικής Οικογένειας, της Παιδείας, της Οικονομίας, του Πολιτισμού μας!.. Την διάλυση των Σωμάτων  Ασφαλείας και των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας...  Αυτό είναι το μεγάλο όραμα των ξένων κέντρων αποφάσεων, των Ευρωπαίων αφεντικών τους δηλαδή!..
Και τελικά...
Αυτό το Πολιτικό Προσωπικό της χώρας, που αποτελείται απο (απο)κόμματα της διαφθοράς, των σκανδάλων, των εξαπατήσεων της πλάνης και της συνδιαπλοκής, (απο)κόμματα της φθοράς και της παρακμής, ενωμένα σε σχέση... αιμομικτικής "αντιπαλότητας", όλα ανεξαιρέτως, με βαρύτητα στα κόμματα εξουσίας, ετοιμάζουν για την Πατρίδα μας ένα ...θεαματικό φινάλε που θα ολοκληρώσει το καταστροφικό τους έργο. Ο κυβερνητικός και μή πυρήνας αυτής της ομάδας αντιπροσώπων γνωρίζουν πολύ καλά, και μεθοδευμένα ακολουθούν τις εξελικτικές διαδικασίες, σύμφωνα με τις εντολές των εντολέων αφεντικών τους, ακόμα και σε άγνοια των υπολοίπων της συνομοταξίας τους!..
Ξέρουν καλά να χρησιμοποιούν ακόμα και τους δικούς τους, μιας και ο ένας "κρατάει τον άλλον στο χέρι" ασκώντας πιέσεις, απειλές και εκβιασμούς για να πετύχουν την υποταγή όποιου τολμήσει να διαφοροποιηθεί απο την γραμμή του κόμματος..  Και οι εξελικτικές διαδικάσίες συνεχίζονται στην τελική ευθεία, ανεμπόδιστα και ανενόχλητα, αφού όλα είχαν σχεδιαστεί και προβλεφθεί, και με απόλυτη ακρίβεια και ταχύτητα συνεχίζονται επιτυχημένα, όσο το Πολιτικό Προσωπικό θα εξακολουθεί να έχει στο πλευρό του -και αγορασμένα με πολύ υψηλό τίμημα- τις φυσικές θεσμικές εξουσίες της τύφλωσης και της σιωπής, τα ΜΜΕ της προπαγάνδας, της σύγχισης και της παραπληροφόρησης, που δικαιώνουν ως ..."τίτλο τιμής" το τρίπτυχο "αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι", τις Μ.Κ.Ο. (Μυστικές Κρατικοδίαιτες Οργανώσεις) των σκανδάλων,της συνδιαπλοκής, της ψηφοθηρίας και της αποκατάστασης των προσκυνημένων του στενού κύκλου τους! Και... φυσικά, το πλέον σημαντικό, στο οποίο οφείλουν την παρατεταμένη διάρκεια της .."ηγεμονίας" τους:
Την ισχυρή δύναμη των σωμάτων ασφαλείας, που είναι τα ..."παιδιά του λαού", βγήκαν μέσα απο τον λαό, και άρα.. είναι κι αυτά στιγματισμένα με τους ίδιους χαρακτηρισμούς που είναι στιγματισμένος και ο λαός: Διεφθαρμένοι, ανίκανοι, τεμπέληδες, κοπρίτες... κλπ.! Γι' αυτό -προφανώς- και κατάντησαν φθηνά ξεπουλημένα ρομποτοειδή ανδρείκελα, προστάτες ξένων παράνομων αντιπροσώπων και εχθροί του Ελληνικού Λαού που τους γέννησε και τους ανέθρεψε!.. τί κρίμα γι αυτούς, αλήθεια!.. Και... ένα μπράβο-σαφώς- στους ηγετίσκους που το κατάφεραν!.. για να είμαστε και δίκαιοι!
Ας ξέρουν, όμως, αυτοί οι ηγετίσκοι, οτι την επόμενη μέρα της φυγής τους, πολλά απ' αυτά τα..."παιδιά του λαού'' θα λογοδοτήσουν στην Νέα Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη και στην Ελληνική Κοινωνία για εγκληματικές πράξεις... για άδικες επιθέσεις, ξυλοδαρμούς και κακοποιήσεις που έπραξαν συνειδητά και με ιδιαίτερο... ζήλο, για χρήση εξαιρετικά επικίνδυνων χημικών ουσιών κατά αόπλων πολιτών και αναίτια, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία τους, συνειδητά επίσης, έως και για απόπειρες ανθρωποκτονίας απο πρόθεση και κατα συρροή!.. Τουλάχιστον και προς το παρόν, στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού, έχουν ήδη δικαστεί και καταδικαστεί, και ιδιαίτερα κάποια ...καθήκια του..."καθήκοντος" που υπάρχουν ανάμεσά τους και λερώνουν το Σώμα, που υποκινούν και προκαλούν - βάσει εντεταλμένου σχεδίου και απολύτως συνειδητά τη βία, αποδεχόμενοι ως ..."τίτλο τιμής", κι αυτοί, το γνωστό τρίπτυχο: "Μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι"!..
Για αυτούς ο άοπλος και ειρηνικός λαός, οι απλοί οικογενειάρχες της καθημερινής αγωνίας που ωθείται αυθόρμητα  στις πλατείες απο το αίσθημα της αγανάκτησης, της οργής και της απόγνωσης, είναι ο εύκολος στόχος, ο σάκκος του μπόξ και ευκαιρία εκτόνωσης των  αρρωστημένων ενστίκτων τους.. αλλά.. πολύ φοβάμαι, οτι σε ενδεχόμενο ξένης εχθρικής εισβολής και επίθεσης (τα πάντα μπορούν να συμβούν και τίποτα απολύτως δεν εξαιρείται στις μέρες που διανύουμε, δυστυχώς), αυτά τα... ρομποτοειδή της καταστολής του Ελληνικού Λαού, θα φάνε τη μάσκα τους, θα πετάξουν τα γκλόπ και τις ασπίδες και θα τρέχουν διάσπαρτα προς ...άγνωστες κατευθύνσεις για να σωθούν!.. Το απεύχομαι, όσο και το φοβάμαι!.. Γιατι το "καθήκον" της υπακοής σε "ανωτέρους" δεν είναι άλοθι πάντα, όταν κάτω απο ειδικές συνθήκες και εξαιρετικές συγκυρίες θα πρέπει να συμβάλλει και η συνείδηση, ο πατριωτισμός και ο σεβασμός σε ηθικές αξίες και θεσμούς της κοινωνίας.. Κι άν η λύση της παραίτησης φαντάζει μονόδρομος και επιτακτική ανάγκη της ευσυνειδησίας, τότε πρέπει να γίνει η χρήση αυτού του δικαιώματος:  παραίτηση με όποιο τίμημα!

"Το τελευταίο σκαλοπάτι των απατεώνων είναι η πολιτική!" Κ. Βάρναλης
Ανδρέας Τσουκαλάς ©

Δεν υπάρχουν σχόλια: