Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΓΑΠ: Αυτός ο ...παρεξηγημένος μάγκας και πατριώτης!





Απο την μεταπολίτευση έως σήμερα, έναν μοναδικό, χαρισματικό, ευσυνείδητο και υπεύθυνο πατριώτη και πολιτικό ηγέτη ανέδειξε ετούτη η πατρίδα: τον ΓΑΠ!...

Βέβαια, δεν έχουμε την ίδια πατρίδα, αλλά δεν έχει σημασία.. παραμένει πατριώτης για την πατρίδα του! Την υπερασπίστηκε μέχρι στιγμής με αυταπάρνηση, κάνοντας τις υπερβάσεις του και πληρώνοντας το όποιο τίμημα... ξεπερνώντας τον εαυτό του! Ναι, αυτός είναι αληθινός πατριώτης, ταγμένος και αφοσιωμένος στο προσωπικό του καθήκον! Είναι αληθινός μάγκας και του βγάζω το καπέλο με ..ειδική υπόκλιση!

Εύγε και στους 153 συμπολίτες μας, αυτά τα ιδιοτελή αναλώσιμα ανδρείκελα του διασυρμού, τους θλιβερούς κομπάρσους μιας κακόγουστης φαρσοκωμωδίας, που τον τίμησαν, έχοντας.. "πατριωτική συνείδηση" και άκρως... επαγγελματική συναίσθηση καριέρας... εεε.. ευθύνης ήθελα να πώ!..

Σκοτείνιασε ο ουρανός τη νύχτα της Παρασκευής.. βυθίστηκαν κι αυτοί στα σκοτάδια της πολιτικής ματαιοδοξίας και ανυπαρξίας τους απόψε.. Επόμενη ευκαιρία δεν θα υπάρξει πλέον γι' αυτούς.. Και ο πολιτικός τους θάνατος δεν θα είναι αρκετός για να τον εξαργυρώσουν με την εξιλέωση στην καθημερινή κόλαση της προσωπικής και άχαρης ζωής τους πλέον.. Έτσι συμβαίνει με τους εαυτοκτόνους που υπηρέτησαν φτηνές φιλοδοξίες τους, πατώντας επι πτωμάτων.. και κυρίως, των "πτωμάτων" που τους υπερεκτίμησαν και τους ανέδειξαν..
Καθάρματα όλοι τους.. δεν υπάρχει ούτε ένας.. ούτε μία που να αξίζει περισσότερο απο 30 αργύρια προδοσίας..

Μπορεί η πατρίδα μας να είναι ντροπή για εμάς.. αλλά αυτοί είναι ντροπή για την πατρίδα τους..

Δεν υπάρχουν σχόλια: