Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

Περί Ολυμπιακού ΙδεώδουςΈντεχνα, αργά και μεθοδευμένα, οι κακοποιητές της Ελλάδας και παραποιητές της ιστορίας της, αλλοιώνουν τις συνειδήσεις μας. 
Ο παραλογισμός έχει εισβάλει και κυριεύσει τον φυσικό χώρο της λογικής. 
Μας έχουν εκπαιδεύσει να "πέφτουμε απ' τα σύννεφα" χωρίς ...αλεξίπτωτο και χωρίς την αίσθηση του πόνου από τις κακώσεις και τα κατάγματα μιας τέτοιας πτώσης, που κάνουν θρύψαλα κάθε ηθική αρχή που γνωρίζαμε, αλλά και την αξιοπρέπεια και την αυτοεκτίμηση μας.
Καθώς ο χρόνος κυλάει, η αναλγησία μας κατακυριεύει, γίνεται φύση μας, και θολώνει τις οπτικές μας γωνίες και την υγειή κριτική μας σκέψη...

Ταυτίζομαι απόλυτα με το παρακάτω άρθρο που αναδημοσιεύω, και τα παραπάνω λόγια μου ευθυγραμμίζονται και βρίσκουν την επεξήγηση τους με τον καλύτερο τρόπο.


*Αν θα έπρεπε να θεωρείται κατακριτέα αυτή η νεαρή αθλήτρια για κάτι, αυτό θα ήταν μόνο η υπαναχώρηση της και η συγγνώμη της απέναντι στους υποκριτές - κατακριτές της. Γράφει ο Γ. Βολουδάκης

Με πολλή οργή γράφω αυτές τις γραμμές, καθώς εξέλειπε πλέον και η στοιχειώδης λογική στην ερμηνεία των πραγμάτων, των λόγων, των περιστάσεων ή για να το πω απλά: «κανείς εδώ δεν σκέφτεται πριν πεί, πρίν ενεργήσει...»

Ο λόγος για τον αποκλεισμό της νεαρής αθλήτριας Παπαχρήστου από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.
Πρόκειται για απόφαση εκδήλωσης νεοραγιαδικής υποτέλειας.
Και επειδή δεν συνηθίζω να υβρίζω αλλά απλώς να χαρακτηρίζω εν πάση δικαιοσύνη, τα πρόσωπα κατά τις πράξεις τους, θα εξηγήσω και στην συνέχεια θα αποδείξω των λόγων μου το αληθές.

Όλοι ενοχλήθηκαν, με την νεοραγιαδική στάση της ΕΟΕ, αλλά κανείς δεν αναζήτησε την α-λήθεια!

Ακόμη και η «πατρική» επιστολή του Τσακνή, αναζητά ελαφρυντικά για το «έγκλημα» της Παπαχρήστου.

Δεν θα ασχοληθώ με την ΔΗΜΑΡ, η ανακοίνωση της οποίας βρίσκεται απόλύτως εντός των ορίων του ξεπουλημένου νεοταξίτικου ψευτοπροοδευτισμού της.

Όσο για τον «αντιμνημονιακό» ΣΥΡΙΖΑ που λιβανίζει διαρκώς την φιλολαθρομεταναστευτική πολιτική του Soros, δεν θα περίμενε κανείς, ειδικά σ’αυτην την περίσταση, να αναζητήσει την αλήθεια.

Και η αλήθεια είναι, ότι το αστείο της Παπαχρήστου,
δεν είναι ρατσιστικό, αλλά βαθειά αντιρατσιστικό!!!

Μόνο ξεπλυμένα μυαλά που έχουν χάσει την ικανότητα της κριτικής σκέψης ή δόλιοι υπηρέτες της νεοταξίτικης κουστωδίας που εξηπηρετούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες, μπορούν να αποδώσουν ρατσισμό στο αστείο της νεαρής αθλήτριας.

Ας αναλύσουμε το αστείο αυτό και θα δούμε ότι (με βάση τα δεδομένα που έχει η Παπαχρήστου) απόλυτα λογικό και μάλλιστα όπως τόνισα αντιρατσιστικό.

Είπε: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό».

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα» Η φράση αυτή είναι ρατσιστική; Δεν είναι μιά πραγματικότητα; Όταν οι γερμανοί διαπιστώνουν ότι έχουν πολλούς μετανάστες Τούρκους αυτό συνιστά ρατσισμό; Μόνο στο μυαλό των ανεγκέφαλων...

«...τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό».
Στην κρίση αυτής της φράσης, που κόστισε τον αποκλεισμό της συμετοχής της Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς αγώνες, βρίσκεται ο θρίαμβος της ηθελημένης απουσίας κριτικής σκέψης!

Τα κουνούπια αγαπητοί μου, είναι παράσιτα και το «φαγητό» τους είναι το ανθρώπινο αίμα, χωρίς διακρίσεις!!! Πίνουν το αίμα κάθε ράτσας και φυλής! Ναί ή όχι;

Εφ΄όσον λοιπόν (όπως διατείνεται η άθλια παραπληροφόρηση προς εκφοβισμό του λαού, καθώς παλαιότερα με την δήθεν θανατηφόρο γρίπη των χοίρων) έχει έρθει στην Ελλάδα το κουνούπι του Δ. Νείλου, το αστείο λέει πολύ απλά ότι τα αφρικάνικα κουνούπια θα έχουν «φαγητό» από το αίμα συμπατριωτών τους, άρα σπιτικό.

Δεν λέει ότι θα είναι «δευτέρας ποιότητος φαγητό», ούτε ότι «τα κουνούπια θα πάθουν δηλητηρίαση από το φαγητό» των αφρικανών, αυτό θα συνιστούσε ρατσιστικό αστείο.

Ίσα ίσα που τονίζει ότι όλοι αδιακρίτως ράτσας αποτελούμε «φαγητό» για τα κουνούπια κι απλώς τα αφρικάνικα κουνούπια όταν τσιμπάνε αφρικανούς, θα είναι σαν να τρώνε στο «σπίτι» τους.

Εγώ σαν βιολόγος αλλά κυρίως σαν σκεπτόμενος άνθρωπος, το βρίσκω ιδιαίτερα αντιρατσιστικό και οικολογικό το αστείο, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και υψηλής ευφυίας αστείο. 

Αλλα ας μην κρυβόμαστε, εδώ υπάρχουν σκοπιμότητες.

Αυτό το κατανοούμε όλοι νομίζω. Και γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό από την γελοία αιτιολογία του αποκλεισμού της Παπαχρήστου από την ΕΟΕ, ότι δήθεν «προσέβαλλε τα Ολυμπιακά ιδεώδη»

Για ποιά Ολυμπιακά ιδεώδη μιλάτε;

Στους Ολυμπιακούς αγώνες της αρχαιότητος δεν μπορούσαν ούτε να διανοηθούν την συμμετοχή αλλοφύλων ή γυναικών!!!

Αλλά κι αν η έλλειψη ρατσισμού αποτελεί σύγχρονο Ολυμπιακό ιδεώδες, τότε η Βρετανίδα σημαιοφόρος που αστειευόταν υποτιμώντας τους Έλληνες αθλητές, γιατί δεν αποκλείστηκε; Αυτή η συμπεριφορά που είναι αντεθνική άρα επι πλέον επικίνδυνη και αντικείμενη στα υποτιθέμενα σύγχρονα Ολυμπιακά ιδεώδη, πέρασε απαρατήρητη, ενώ έπεσαν να φάνε το νεαρό κορίτσι όλοι αυτοί, που οι κυβερνήσεις τους κατασφάζουν τους αφρικανούς επί εκατονταετηρίδες...

Το μοναδικό αυθεντικό Ολυμπιακό ιδεώδες το οποίο προσβάλλεται ασυστόλως, είναι αυτό της εκεχειρίας!

Ενώ γαλλικό και αμερικανικά αεροπλανοφόρα βρίσκονται στην Μεσόγειο έτοιμα να επέμβουν στην Συρία, ενώ εξοπλίζονται οι «αντάρτες» από το ΝΑΤΟ και οι Δυτικοί ετοιμάζονται για τον φονικότερο ίσως πόλεμο όλων των αιώνων, τολμάει κανείς να αποκλείσει τους αθλητές των χωρών που πρωταγωνιστούν στην διάδοση του πολέμου;

Τολμάει κανείς να αποκλείσει τους αμερικανούς και τους γάλλους που τόσα χρόνια κατασφάζουν τους αφρικανούς και τώρα κόπτονται διαστρέφοντας την αλήθεια ενός αστείου;

Η λύσσα τους για κολασμό της Παπαχρήστου είναι σαφής και εξηγήσιμη. Μιά νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια που τους απειλεί γιατί είναι υποψήφια για μετάλλιο, μεταδίδει στον κόσμο, ότι τα νέα παιδιά στην Ελλάδα, όχι μόνο δεν φοβούνται με «χρεωκοπίες» και «κουνούπια του Νείλου», αλλά φτιάχνουν αστεία μ΄αυτά! Γι αυτό πρέπει να την τσακίσουν!

Οι υποτελείς παράγοντες που έσπευσαν να την αποκλείσουν, ικανοποιώντας τους πολεμοκάπηλους συμμετέχοντες αμερικανούς και γάλλους, είναι υπόλογοι στην ιστορία.

Εγώ προσωπικά αν ήμουν Έλληνας αθλητής, θα είχα αποσύρρει την συμμετοχή μου στους αγώνες, όπως έπρεπε αυτόματα να πράξουν όλοι οι Έλληνες αθλητές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρωτοφανή επίδειξη υποτέλειας των Ελληνικών αρχών και παραγόντων.

Η στοιχειώδης ύπαρξις κριτικής σκέψης αυτό επιβάλλει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: