Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥΓράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Πηγή: pentapostagma.gr


ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΕΤΕ.
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ
Το μεγάλο πρόβλημα της χώρας αυτή τη στιγμή είναι το εξής: Αν έρθει πρώτο κόμμα η Ν.Δ., κάνει ΤΩΡΑ εύκολα κυβέρνηση μαζί με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., αφού θα συγκεντρώσουν περίπου 160 έδρες. Δεν χρειάζονται άλλους “μέσα στα πόδια τους”, για να τηρήσουν τις “ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”, εφαρμόζοντας όλα τα σκληρά μέτρα που έχουν ψηφίσει. (τώρα μπορεί να πάρουν και τον Κουβέλη).
Αυτά τα μέτρα θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ανεργία, πείνα και εξαθλίωση του λαού ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ. Τί λέτε ότι θα συμβεί μετά;;;;;;;;

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ.....Το State Department τον Αύγουστο τού 2010, είχε “προβλέψει” για την Ελλάδα, μεγάλη κοινωνική “ΕΚΡΗΞΗ” και επικίνδυνες ταραχές ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ (εμφύλιος πόλεμος). Η Σοφία Βούλτεψη σε τηλεοπτική εκπομπή είχε πει: “θα γίνει εμφύλιος πόλεμος”. Ο Καρατζαφέρης είχε πει τον Ιανουάριο: “αυτά τα μέτρα ( που ψηφίστηκαν) θα προκαλέσουν εξέγερση”. Την Τετάρτη 23 Μαΐου πρωτοσέλιδο εφημερίδας (ποιά;;;;) έλεγε: “ΕΜΦΥΛΙΟΣ προβλέπεται στην Ελλάδα”. Ο Μητσοτάκης την Τρίτη 12 Ιουνίου είπε στο ΣΚΑΪ ότι “οδεύουμε προς εμφύλιο…”.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ή ΟΧΙ;;;;;

Μία εκλεγμένη κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ούτε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ που φέρνει νεκρούς και εμφύλιο πόλεμο. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΥΡΡΑΝΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ. (το ξεκίνησαν και θέλουν να το τελειώσουν)
Χρειάζεται όμως και ο “συνεργάτης”, που θα κάνει την “λαϊκή” επανάσταση και τον εμφύλιο πόλεμο, πάντα για το “καλό” του λαού και του τόπου.

Ο “συνεργάτης” είναι το Κ.Κ.Ε., πάντα πρόθυμο και “μπροστάρης” σε μια “λαϊκή” επανάσταση, απέναντι σε μία τυρρανική κυβέρνηση που υπηρετεί το κεφάλαιο. Μπορεί από το 1974 που νομιμοποιήθηκε ως κόμμα μέχρι σήμερα, δηλαδή για 38 χρόνια, να μην έκανε ΠΟΤΕ χρήση της αντιπολιτευτικής δύναμης που του δίνει το Σύνταγμα, απέναντι σε νομοσχέδια που ήταν ΑΚΡΩΣ αντιλαϊκά και αντεργατικά. Μπορεί να μην ενδιαφέρεται για καμία συγκυβέρνηση, και να είναι μία μόνιμη και διαρκής ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.(μην ξεχνάτε ότι και στην πρωτοβουλία των πολιτών, για την διάθεση φθηνής πατάτας χωρίς μεσάζοντες, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ, γιατί έβλεπαν από πίσω κερδοσκόπους και φαντάσματα).
Αυτό λοιπόν το Κ.Κ.Ε. της μόνιμης διαφωνίας, θα είναι ΠΟΛΥ ΠΡΟΘΥΜΟ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ “ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙΑ”, και έτσι να βγει αληθινή η “ΠΡΟΒΛΕΨΗ” του State Department, για την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ με τις ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. Θα βγουν αληθινοί και όσοι “προβλέπουν” ΕΜΦΥΛΙΟ για την Ελλάδα, αφού θα αναλάβει να την “ΣΩΣΕΙ” το Κ.Κ.Ε., όπως πήγε να την “σώσει” το 1945 και την έπνιξε στο αδερφικό αίμα μέχρι το 1949.
Αυτά δεν σας τα λέω ούτε δύο χρόνια πριν ως “προβλέψεις”, ούτε ως προπαγάνδα, χωρίς να εξηγώ τι ακριβώς εννοώ. Σας τα λέω απλά και αναλυτικά, για να γνωρίζετε τι ρόλο παίζει το κάθε κόμμα και να είστε προετοιμασμένοι.

Σε περίπτωση εξέγερσης και χάους στους δρόμους, η κατάσταση δεν αντιμετωπίζεται από την αστυνομία. Αντιμετωπίζεται μόνο από στρατιωτικές δυνάμεις. Αυτό όμως καταλύει τη Δημοκρατία. Θυμηθείτε τα λόγια του Πάγκαλου όταν έλεγε “θα βγουν τα τανκς να φυλάνε τις τράπεζες” και τα λόγια του Πρετεντέρη που έλεγε “ότι το ΔΝΤ όπου πήγε έβγαλε το στρατό στους δρόμους”. ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Ο μεγάλος κίνδυνος αυτή τη στιγμή για τη χώρα θα προέλθει από μία κυβέρνηση που θα θελήσει να τηρήσει τις δεσμεύσεις που έχουν υπογράψει η Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ., που με μαθηματική ακρίβεια αυτό θα οδηγήσει όλο και περισσότερους ανθρώπους στην πείνα και στην κοινωνική έκρηξη.
Όσοι δεν φορούν κομματικές “παρωπίδες”, γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε την πολυτέλεια να ψηφίζουμε το καλό ή το καλύτερο κόμμα για τη χώρα. Δυστυχώς ψηφίζουμε το λιγότερο κακό κατά το “μη χείρον βέλτιστον”. Αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το μεγαλύτερο κακό για τη χώρα είναι η ψήφος σε Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ., διότι έχουν δεσμευτεί να τηρήσουν τις δεσμεύσεις και θα δημιουργήσουν στη χώρα κλίμα εξέγερσης.

Όλα αυτά δεν είναι “σενάριο” και να τα θυμάστε πριν ψηφίσετε, γιατί οι ίδιοι και οι εφημερίδες τους μιλούν για εξέγερση και εμφύλιο πόλεμο. Εγώ σας λέω τους κινδύνους που υπάρχουν και τον τρόπο που μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις για τη χώρα.

Αυτά τα έγραφα πριν τις εκλογές. Τώρα ο κίνδυνος είναι υπαρκτός, αφού βγήκε πρώτο κόμμα η Ν.Δ. και θα θελήσει να κάνει κυβέρνηση με αυτούς που θα στηρίξουν τα αντιλαϊκά και αντικοινωνικά μέτρα. Με αυτά τα μέτρα θέλουν να οδηγήσουν το λαό στην εξέγερση.
Αυτή είναι η “συνταγή” του ΔΝΤ και μην το ξεχνάτε.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Πηγή: pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: