Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Η τελική αναμέτρηση πολιτικών - πολιτών




Γράφει ο Ανδρέας Τσουκαλάς ©

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΕΚΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ:

1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ:
- Επικαλούνται ώς άλλοθι το ΔΝΤ και την ..Τρόικα.
- Δηλώνουν βουλευτές και είναι 300 - κατ'ανάγκην ηθοποιοί στο θέατρο του παραλόγου και σχοινοβάτες που ακροβατούν επάνω στην λεπτή κόκκινη διαχωριστική γραμμή του ορίου της αντοχής μας...


2. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ:

- Επικαλούνται την απελπισία και την εις βάρος τους προδοσία ως άλλοθι.
- Δηλώνουν "Αγανακτισμένοι Έλληνες" και είναι αμέτρητοι!
- Πολλαπλασιάζονται συνεχώς, διεκδικώντας πίσω την Πατρίδα τους, τη ζωή τους και το δικαίωμα τους για αλήθεια και δικαιοσύνη. Για δικαίωμα στο όραμα και το μέλλον που τους αφαίρεσαν οι 300 εντολοδόχοι - εκτελεστές ξένων εντολών.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΚΒΑΣΗΣ:

Πόρισμα: Η ακροβασία στο σχοινί της υποτέλειας και της αλαζονείας οδηγεί σε κάθετη πτώση στο κενό του αυτοεξευτελισμού και της ολοσχερούς απαξίωσης - πολιτικός θάνατος!

Ερμηνεία - Ανάλυση του ανωτέρω πορίσματος:
  1. Κατάρρευση και ξερίζωμα του ισχύοντος διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος - εκδίωξη των διεφθαρμένων και ποινικά υπόλογων πολιτικών από την Ελληνική Βουλή.
  2. Παραπομπή τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη με τις κατηγορίες της κατά συρροήν απάτης και υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος, καθώς και για έσχατη προδοσία ως εν καιρώ πολέμου.
  3. Ενεργοποίηση του Συντάγματος - Κατάργηση των άρθρων περί ευθύνης υπουργών και βουλευτικής ασυλίας.
  4. Νέα βουλή από επίλεκτους αδιάφθορους, αντικειμενικά έντιμους και εξακριβωμένα πατριώτες νέους πολιτικούς.
  5. Παράδοση της Πατρίδας στα χέρια του δικαιούχου και κυρίαρχου Ελληνικού λαού!.    Άρνηση αποδοχής και αποπληρωμής του υποτιθέμενου "τεράστιου χρέους" που τεχνιέντως και μεθοδευμένα επιφορτώθηκαν οι πολίτες της Ελλάδας.
...και αυτά όλα θα είναι απλά η αρχή για την ανάκτηση της Αληθινής Δημοκρατίας των Ενωμένων Ελλήνων Πολιτών.

Λυπάμαι ειλικρινά αν με τα γραφόμενα μου δυσαρεστώ κάποιους εναπομείναντες φανατικούς και πειθήνιους χειροκροτητές τέτοιων πολιτικών και του πολιτικού συστήματος που δημιούργησαν στα μέτρα τους, κάνοντας κατάχρηση των εξουσιών τους.
Και με την ελπίδα να επανορθώσω, προτρέπω τους δυσαρεστημένους αυτούς να προβούν σε μια ειλικρινή ενδοσκόπηση.
Ας συλλογιστούν λοιπόν τους πραγματικούς λόγους που εξακολουθούν να χειροκροτούν:
Αν οφείλεται στην αδιασάλευτη και αμετακίνητη - αλλά ειλικρινή ιδεολογία τους στην πολιτική παράταξη του ο καθένας, αυτό είναι αυτονόητα αποδεκτό και σεβαστό.
Αν όμως οφείλεται σε κάθε είδους προσωπικό - εγωϊστικό όφελος στα πλαίσια υποταγής και ανταλλαγής της συνείδησης τους, τότε λυπάμαι διπλά γι'αυτούς. Και όχι, δεν υποτιμώ τέτοιους χειροκροτητές. Αντίθετα, τους θεωρώ πιο επικίνδυνους, ακόμα κι από τα αντικείμενα των χειροκροτημάτων τους...
Δυστυχώς για εσάς, εμφύτευση ανιδιοτελούς πατριωτισμού, δεν προβλέπεται... προς το παρόν!
Για όλους εμάς τους υπολοίπους, μη-χειροκροτητές των κυβερνώντων, οι οποίοι διακρίνονται πλέον για τις φοροληστρικές επιδρομές τους εναντίον μας, μέχρις σημείου οικονομικής μας εξαθλίωσης...

Ο χρησμός εδόθη!

Πάμε λοιπόν, ως νέοι Δον Κιχώτες του σήμερα, ρομαντικοί ονειρευτές των ονείρων μας για ένα αύριο αντάξιο των δικαίων επιδιώξεων μας.
Το ξίφος της θέλησης είναι αρκετό για να κόψει τα σχέδια εκείνων που μας πουλάνε ψεύτικα όνειρα με ακριβότοκα δάνεια υποταγής.

Τα δικά μας όνειρα μας παρέχονται δωρεάν. Και η δύναμη ψυχής δεν αγοράζεται..

Τα εμπόδια γίνονται πρόκληση για αυτογνωσία και άντληση δύναμης.

Πάμε λοιπόν, σαν Δον Κιχώτες του σήμερα, με ενθουσιασμό και ορμή κατ'ευθείαν στους ανεμόμυλους και ...στις πλατείες!
Στο κάτω-κάτω, οι λογικοί δεν έχουν τόσο όμορφα όνειρα σαν εμάς τους ..τρελλούς!
..κι ευτυχώς ... είμαστε οι πολλοί!
Ενωμένοι κάτω από μια αληθινή Δημοκρατία, που μας επιτρέπει την διαφορετική ιδεολογία με σεβασμό στην διαφορετικότητα και με υγιείς και ειρηνικούς τρόπους διεκδίκησης.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ-ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΕΓΝΑ,Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ(ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ) ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ

Ανδρέας Τσουκαλάς είπε...

Σοφές σκέψεις!
Τίθεται όντως ένα θέμα! Δεκτή κάθε πρόταση(επώνυμες ή και ανώνυμες προτάσεις)!