Επειδή στους καιρούς τους "πονηρούς"...
...η μουσική μπορεί να μετατρέπει τις αντιθέσεις σε συνθέσεις.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Το κοπάδι των τυρρανόσαυρων και οι ...πεινόσαυροι!




Παλαιοντολόγοι του Πανεπιστημίου του Γέιλ ισχυρίζονται πως, πριν εκατομμύρια χρόνια, ένας τεράστιος αστεροειδής που έπεσε στη γή μας, ευθύνεται για την εξαφάνιση των δεινόσαυρων.. 
Σήμερα όμως, αποδεικνύεται οτι ένα μικρό κοπάδι απο το γένος των τυραννόσαυρων (τα πλέον αιμοχαρή και σαρκοβόρα ερπετόσαυρα) κατάφεραν να επιβιώσουν και να αναβιώσουν στην εποχή μας, να κυριαρχήσουν κατακτώντας τις εξουσίες, και μάλιστα, κατάφεραν να...
εξανθρωπιστούν (στην εξωτερική μορφή τους) για να ξεγελούν ολόκληρο τον ανθρώπινο πληθυσμό! Και περιφέρονται ανάμεσά μας, φορώντας ακριβά κοστούμια και μεταξωτές γραβάτες (τα αρσενικά του είδους) και κομψά ταγεράκια διάσημων οίκων (τα θηλυκά). Η αλήθεια είναι οτι, το μίσος και η αρπακτική λύσσα (που είναι στη φύση τους άλλωστε) διακρίνεται πλέον στις λεπτομέρειες και σε εκπαιδευμένα μάτια..

Οι περισσότεροι άνθρωποι όμως, τους αντιλαμβάνονται απο ένστικτο!.. και είναι το ένστικτο του φόβου και της αυτοσυντήρησης, που τους κάνει να διαισθάνονται τον κίνδυνο που εκπέμπει το παγερό βλέμμα και η αίσθηση οτι κάτω απο το λασπώδες - πέτρινο δέρμα αυτών των ανθρωπόμορφων τυραννόσαυρων κυλάει ψυχρό αίμα και μια σαρκοβόρα επιθυμία να τους κατασπαράξουν! 
Αλλά...
Το κοπάδι των αδηφάγων και πανούργων τυραννόσαυρων της νέας εποχής, αυτή τη φορά δεν θα εξαφανιστεί απο αστεροειδή, όπως στα χρόνια των παγετώνων.. 
Σ' αυτά τα χρόνια της νέας τάξης πραγμάτων, της εξαθλίωσης και της πείνας που δημιούργησαν, θα κατασπαραχθούν απο τους... πεινόσαυρους!

1 σχόλιο:

Ανδρέας Τσουκαλάς είπε...

@apneagr
Σε καλωσορίζω και ευχαριστώ για την τιμή της επίσκεψης. Καλή μας συνέχεια!